some die young but you better hold on

lauantai
lauantai
lauantai
Me käytiin tänään nean kaa kaupungilla, kierrettiin kirpparit josta löysin kivan laukun jota en ostanu :( Meen ehkä hakeen sen huomenna ennen harkkoja. Me käytiin taas vaihteeksi coffarissa jossa join ekaa kertaa jotain muutaki ku vaahtokarkkikaakaota, me nimittäin kokeiltiin tollasta makusoodaa ja ei vitsi se oli hyvää, suosittelen! Se kauppojen kiertely jäiki vähän lyhyeen ku nea lähti, mut kiertelin sitte vähän aikaa yksin ja löysinki pari juttuu, jotka mun pitiki ostaa.
lauantai
Nutturadonitsi glitteristä, tää siks koska mulla meni tänäänki hermot siihen ku en osaa tehä sellasta nutturaa joka ei aukeais viiden minuutin päästä siitä ku se on tehny.
lauantai
Kosteuttava ja silottava naamio/hoitoaine hairlekiinistä. Oon kuullu tästä paljon hyvää joten oli pakko kokeilla että tehoaisko toi munki hiuksiin...
lauantai
Neule ginasta, tästä kuvasta käyki tosi hyvin ilmi että miltä toi näyttää :-D mutta tuutte varmasti näkeen ton jatkossa täällä blogissa.
kalanruotoo
Opin muuten tänään tekemään kalanruotoletin! Menihän ton tekemiseen vähän aikaa, mut letistä tuli tosi siisti ja oon niin tyytyväinen itteeni ku vihdoinki opin tekeen ton :) Huomenna laitan sitte parempaa kuvaa siitä letistä.

12 kommenttia:

 1. mää en oo ikin tajunnu et miten tommosee hiusdonitsii väännetää joku nuttura :D osaisiks valaista ? kiva postaus ! (:

  http://laughing-myassoff.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hiukset ponnarille, sitte se ponnari vedetään siitä donitsista läpi silleen et ne hiukset on siinä sisällä ja sit laitetaan ylijäävät latvat siihen ympärille :) mut ite aina käännän sitä donitsii pari kertaa silleen että hiukset rullautuu siihen ympärille :) haha et varmaan tajunnu näistä "ohjeista" mitään :-D

   Poista
  2. noo kyl mää jotain :D haha kiitos, heti ku saan kasvatettuu semmoset tähkäpäähiukset ni kokeilen !

   Poista
 2. Tosi mukavia kuvia:-), millai muokkaat ne?:-)

  VastaaPoista
 3. mitä harrastat?=)

  VastaaPoista
 4. ihana blogi! näitä on kiva lukee :) millo ooot alottanu cheerin?

  VastaaPoista
 5. aivan ihana toi letti! harmi etten saa omaan tukkaan ku on polkka. ihanan hyvälaatusia kuvia sun blogissa :)

  ♥: http://krisyaaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8