elloksen tilaus

Vihdoinki se kauan odotettu Elloksen tilaus tuli, ja äiti kävi hakeen sen tänään. Mä hyökkäsin heti ton paketin kimppuun ja kokeilin kaikki läpi. Nyt ärsyttää tosi paljon, koska kaikki paidat mitä tuolta tilasin oli varmaan 1-3 kokoa liian isoja, vaikka olin tilannu aina pienintä mahollista... En muutenkaan oikein tykänny varsinkaan topeista jotka oli aivan liian löysiä. Ja kaikki kivat vaatteet mitä sillon tuolta katoin niin oli myyty joten en sitte saanukkaan niitä, esim. chinot ja yks farkkupaita. No, ei voi mitään, ja onhan vielä se H&M:n tilaus kuhan se joskus tänne saapuis.
ellostilaus
ellostilaus
Tässä on nyt näitä vaatteita ja muuta mitkä todennäkösesti pidän.
ellostilaus
ellostilaus
En tiiä yhtään, tykkäänkö noista haaremeista vai en :-D Nuo on tosi mukavat jalassa, mutta en sitte tiiä näyttääkö nuo jonku papan kalsareilta vai miltä. Vähän käärittyinä nuo on kuitenki ihan kivan näköset (?), paitsi että mulla on melkeen tismalleen tollaset housut.. En oo varma pidänkö nää.
ellostilaus
ellostilaus
Ja sitte nää hameet. Luulin että nää ois ollu paljon pienempiä ja lyhyempiä. Noi on liian leveitä, ne jää vähän lörpöttään + ne ois tosiaan saanu olla lyhyempiä. Lisäks siinä kuvassa toi keltanen hame näytti enemmän sellaselta pastellin sävyseltä, ku luonnossa toi on kirkkaankeltanen. En tiiä mitä teen näille.
ellostilaus
Tuon union jack -tyynyliinan ainaki pidän + sellasen ihanan pussilakanasetin mikä ois ollu vähän vaikea kuvata. Olihan tuo tosiaan vähän pettymys ku mikää niistä paidoista ei sopinu ja niitä oli kuitenki aika monta... Niitä en sitte alkanu turhaan kuvaamaan. Nyt pitäs vaan ootella sitä H&M:n pakettia.

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä noi hameet on tosi kivoja, pidä niistä ees toinen itelläs! Ja ei yhtään haittaa vaikka toi toinen onkin väriltään kirkkaamman keltanen. Ite ainakin tykkään kesällä just kaikistä räikeemmistä väreistä, vaikka yleensä aika maanläheinen vaatteiden sävyjen kanssa oonkin. Ja noi haaremitkin on ihanat, varsinkin tolleen vähän käärittyinä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mm, se vaan että ne oli vähän löysiä ja liian pitkiä nii en tiiä sitte :D

      Poista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8