100 lukijaa!


Oli ihanaa herätä aamulla ja avata blogger ja huomata, että vihdoin se satanen meni rikki! Thanks murut Voisin toteuttaa jotaki erikoispostauksia nyt sadan lukijan kunniaks, että laittaakaa toiveita tulee, postailen sitte illalla taas.
// teitä lukijoita on 100, ei 99 vaikka tuo lukijapalkki niin väittääki

11 kommenttia:

 1. sul on 99 lukijaa.. :DD ja arvontaa!

  VastaaPoista
 2. huone- ja/tai talopostaus videolla!:)

  VastaaPoista
 3. sul on 99 lukijaa:D mut huonepostaus tai arvonta?:)

  VastaaPoista
 4. lukijoita on sata, mut jostain syystä toi lukijpalkki tossa alhaalla laahaa aina yhen lukijan jäljessä. etusivulla ja siinä lukijasivulla se on 100, ja siitä mä katon sen lukijamäärän koska tuo palkki temppuilee muutenki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se johtuu vaan siitä että joku lukee salaisesti sun blogii =) sä vaan näät sen mut muut ei :) kun voi valita julkisesti tai salaisesti.

   Poista
  2. jep niin ku jo sanoin niin niin mä arvelinki, mutten ollu varma :)

   Poista
  3. Eiku se on bloggerin sekoilua. Mulla oli yhessä vaiheessa aina viis lukijaa jäljessä se muillekin näkyvä lukijapalkki ja epäilin kans, että ne viis lukee mun blogia salaisesti, mutta sit kun vaihoin lukijat alhaalta takas sivulle niin ne viis ''salaista'' lukijaa tuli näkyville myös mun blogin lukijoille :)

   Poista
  4. ää no nyt en kyl tiiä että mistä tässä on kyse :-D mut joo tällä hetkellä mulla on 105 lukijaa, palkki väittää että 103

   Poista
 5. ku katot noit liarseja nii täytyyks sinne paikkaa mist ite sen videon näkee ni rekisteröityy ?

  ja ei toi palkki temppuile, sul on luultavasti yks lukija joka on piilotettu eli se ei julkisesti haluu lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei tarvi ja joo, sitä mä mietinki et onkse yks piilotettu mut en viittiny sit sanoo mitää ku en ollu varma :-D mut kyllä toi oikeesti välillä temppuilee

   Poista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8