rentoilulauantai

IMG_2152
IMG_2230
IMG_2250
IMG_2189
Collage
Tänään on ollu tällänen aika rentoilupäivä, heräsin myöhään ja en oo tehny juuri mitään. Joskus kahen aikaan darija tuli meille ja ruvettiin lukeen yhessä hissankokeeseen(josta ei tietenkään tullu yhtään mitään...). Sen jälkeen vaan oleiltiin meillä ja sitte lähettiin lenkille, jossa darija toimi mun hovikuvaajana ja otti noi kaikki kuvat missä mä esiinnyn.
Tänään mulla oli tosiaan ekaa kertaa jalassa noi uudet Crockerin farkut. Nää tuntuu jalassa ihanan pehmeiltä, vaikka nää onki vielä vähän uutuudenkireät. Ei nää kuitenkaan oo niin kireät ku ne yhet korkeavyötäröiset, jotka jalassa en pystyny tyyliin syömään mitään :D
Nyt ihan äsken rupesin tekeen aivan jäätävän isoa taikinaa munkkeja varten. Tuon taikinan koon perusteella me syödään näitä munkkeja vielä juhannuksenaki. Ja ois mulla tarkotus tehä donitsejaki! Ja tottakai mie onnistuin sotkemaan uudet farkut jauhoihin ja taikinaan, puhumattakaan mun hiuksista ja keittiön pinnoista. Ei mun ruanlaittotaidoissa mitään vikaa ole, mutta mä en vaan osaa laittaa ruokaa sotkematta :D Tulin postaaman nyt sillä välillä ku taikina on kohoamassa, mutta nyt pitää varmaan mennä jo takasin keittiön puolelle!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8