pääsiäinen

IMG_1631[1]
IMG_1633[1]
IMG_1635[1]
IMG_1643[1]
Sori näistä muokkaamattomista kuvista, meiän kone on jotenki aivan sekasin, lagii kokoajan ja äänet pätkii. Sain just ja just flickriin ladattua nämä. Toivottavasti tää ei oo hajoamassa, koska sitte bloggaus menis vähän vaikeeksi.
Kuvista varmaan huomaa että en oo kauheesti kuvia loman aikana ottanu, lähinnä oon ottanu kuvia iphonella mutta niitä ei viittiis laittaa jo toiseen postaukseen peräkkäin. Loma meni tosi kivasti, olin paljon ulkona, vietettiin vilman kanssa leffa & syöpöttelyiltaa ja kirkossaki tuli kävästyä merkintä hakemassa.
Eilen käytiin siis kirkossa, sitte mentiin sairaalaan, sieltä kotiin, sitte pyörällä urkalle, siellä uimaan, uimasta harkkoihin ja sitte harkoista yheksän jälkeen pyörällä kotiin. Joten oli tänään aika väsyny koulussa :) Tänään oli terveystarkastus jossa sain jäykkäkouristusrokotteen ja nyt käsi on vähän kipeä joten kirjottaminen on vähä hankalaa.
Käytiin muuten tänään veljen kanssa gigantissa ja veikon koneessa, ja hiplailin siellä vähän aikaa canonin järkkäreitä. En millään osaa päättää että otanko 1100d vai 550d? Kertokaa te?
Näyttää että tuo 550d on vissiin poistuva malli koska sitä ei joistaki kaupoista enää löydy :(
Huomenna sitte tulee vähän parempilaatunen postaus jos tää kone toimii.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8