meet my new baby

Justin Bieber - Boyfriend

IMG_1999
IMG_2000
IMG_2002
Sain sen vihdoin, Canon EOS 550D:n! Käytiin tänään just ennen harkkoja hakemassa se mulle Anttilasta. Ostettiin samalla tarvikepaketti johon kuulu kameralaukku, muistikortti ja puhdistusliina. Ja ostettiin myös objektiivin UV-suoja. Ja sitte siinä ilmasena sain noi kaks valokuvauskirjaa, joissa oli tosi hyviä vinkkejä :) Ekat kolme kuvaa on siis tietty vanhalla kameralla otettuja ja nää kolme tässä alla on otettu järkkärillä, niinku varmaan huomaa. Nää oli vaan tällaset pikaset räpsyt näistä varusteista, nyt tässä heti perään tulee toinen postaus jossa on testikuvia. Oon NIIN tyytyväinen ja ilonen ku vihdoin sain tän!
IMG_0141
IMG_0142
IMG_0143

6 kommenttia:

 1. paljon toi kaikki suunnilleen makso ? (:

  VastaaPoista
 2. hmm ne makso n. 560,00€ ja siihen varmaan pari euroo päälle :)

  VastaaPoista
 3. kivoi testikuvii salamal :D:D

  VastaaPoista
 4. ano: siis ei nää tässä postauksessa olevat kuvat oo mitään testikuvia jos sitä meinasit?

  VastaaPoista
 5. älä käytä noin paljo salamaa. salamakuvist tulee tommosii ällöi. tässä postauksessa noi digikameral otetut kuvat on kivempii ku noi järkkäril. älä jatka samaan malliin! eli käytä vähemmän salamaa tai muokkaa koneella valotusta.

  todella kiva blogi muuten :) ja älä nyt ota ittees tätä palautetta, en tietenkää pahal tarkottanu kuhan mainitsin ni olis kivempi katella kuvia :)

  VastaaPoista
 6. joo en tosiaan aijo käyttää, nää kuvat (noi kolme viimistä) otin tosiaan illalla hämärässä ja en jaksanu alkaa valojen kanssa värkkään niin siks otin noi salamalla :) itteäniki ärsyttää tollaset salamakuvat

  VastaaPoista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8