väsypäivä & kuvia


IMG_1033[1]
Päivän asuu taas piiitkästä aikaa. Tosin mulla oli koulussa hiukset auki, ja uggien tilalla oli ne kiilakorot. Ja rannekorutki tosta puuttuu.
IMG_1038[1]
IMG_1041[1]
Kuten ehkä jo otsikostaki huomaa tänään olin vähän väsyny koulussa. Liian vähän unta = kaikki naurattaa & tyhmät jutut. Sain kuitenki jotaki tehtyäki, palautin kauan rästissä olleet äikän kirjotelmat ja selvisin ranskan kokeestaki iha kunnialla. Ja matikantestissä sain peräti 10- !!
Kun tulin koulusta menin heti koiran kanssa ulos kuvailemaan, mutta ei tullu kovin monta julkaisukelposta kuvaa :D Nyt pitäs vielä illalla tehä koulujuttuja.
Ei vitsi oon oikeesti koukussa eBay:hin, siellä on kaikkea ihanaa mitä haluaisin tilata itelleni. Mä aijon kyllä hoitaa itelleni verkkopankkitunnukset mahollisimman nopeesti niin pääseen tilaan niitä suojakuoria puhelimeen. Ja rippimekkoakin oon tuolta katellu, mutta toistaseksi en oo löytäny vielä.
Ei mulla oikeestaan muuta ollu nyt, huomenna palailen toivottavasti paremman kuvasaldon kanssa ja mahtavaa, kun teitä lukijoita on jo 69!! ♥

2 kommenttia:

  1. Tykkään hirrrrrrrrrrrrrrveesti sun blogista! Sulla on kivat kuvat ja silleen. Liityin sun lukijaksi(:


    http://lindaslaif.blogspot.com/

    VastaaPoista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8