luostokuvia & uus banneri!

IMG_1125[1]
IMG_1141[1]
IMG_1132[1]
IMG_1150[1]
Me oltiin siis eilen Luostolla ku olin koulun liikuntapäivä. Oli ihan jees reissu, paitsi että sää oli ihan surkee, ku sato hirveesti räntää ja rakeita + eteensä ei juuri nähny. Ja Luoston rinteet oli aivan järkyttävässä kunnossa, hirveitä lumikinoksia rinteet täynnä, että ei voi oikeen luostoo suositella. Mut muuten oli hauska reissu, etenki meiän eväitten syönti bussissa :D Kuvia en tuolta saanu melkee ollenkaan otettua, koska sää oli oikeesti niin huono + kameran linssi tietty huurustu kylmässä. Eilen lähin melkeen suoraan kaupunkiin sieltä luostolta, ku oisin menny hakeen ne converset sieltä intersportista, mutta eihän siellä tietenkään ollu enää mun kokoa sillon. Kyllä lievästi sanoen vitutti sitte. Vielä aamullaki ärsytti aivan jumalattomasti ja pari ihmistä pääsi todistamaanki sitä ku raivosin :D Ihmettelen itekki että miten voi yhet converset noin paljon ärsyttää, ku voin kuitenki tilata ne esim. ebaysta vieläki halvemmalla.
Tänään oli ihan normipäivä koulussa, meillä oli hiihtoo ja sellasta. Koulun jälkeen lähettiin sitte Hannan kaa kaupungille ja tarkotuksena oli kiertää kirpparit. Mä en löytäny yhtään mitään kirppareilta enkä kaupungistakaan, pitäs pitää varmaan vähän taukoo koska joka kerta ku meen esim. ginaan niin siellä on ne samat vaatteet ku viidellä edelliselläki kerralla.
Mutta eipä mulla oikeestaan nyt mitään muuta, huomenna postaan taas! :)
Muuten, mitä tykkäätte uudesta bannerista, väsäsin sen kai tässä keskiviikkoiltana, toi on nyt tollanen väliaikanen siihen asti ku mulla on aikaa taas tapella puoltoista tuntia gimpin kanssa.

4 kommenttia:

  1. paljo toi sun puhelin makso ? :> ja oot kunis !!!1 ::)

    VastaaPoista
  2. ano: se makso 408€ niinku kertamaksuna, mutta yhteensähän tuon hinnaksi tulee nyt 2 vuoden kytkyn aikana n. 700-800€? ja voi kiitti! :)

    VastaaPoista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8