weeekend

IMG_0012[1]
IMG_9945[1]
IMG_9940[1]
IMG_9941[1]
Kuvista voiki päätellä mitä oon tänä viikonloppuna tehny, oon nimittäin syöny donitseja aivan tarpeeksi tälle vuodelle! Ok, söin kolme mutta alko silti ällöttään.
Lauantai-aamuna äiti yllättäen vaan ilmotti että me lähetään käymään kemissä, torniossa ja ruotsin puolella. En ois kyllä jaksanu lähtee, ku oon koko viikonlopun ollu flunssanen. Mut onneks lähin sillä siellä oli kivaa + löysin pari kivaa juttua, jotka esittelen seuraavassa postauksessa :) Ja me tosiaan ostettin ne donitsit torniosta asti.
Toivottavasti en nyt oikeesti tuu kipeeksi, sillä ens viikolla on niin monta kivaa juttua josta en halua olla pois: ystävänpäivä, abipäivä ja meiän cheerleiri viikonloppina.
Tän päivän oon vaan ollu kotona, ku flunssasena ei huvita lähtee mihinkään, mut harkoissa olin kuitenki. Ens viikolla mulla kaikkien muiden juttujen lisäksi vielä joku nuorten messu kirkossa, joka kaiken lisäks menee vielä cheekkuleirin päälle! :(
Mutta onneks kohta on tettiviikko ja sitte hiihtoloma, vaikka sitä ennen onki aika paljon kokeita tulossa...
Sori muuten tosta donitsikuvien laadusta, mulla oli vahingossa jääny väärä ISO-arvo päälle ja tietenki huomasin sen vasta sen jälkeen ku donitsit oli syöty ja kuvat ladattu flickriin. Nyt lähen tästä syömään jotain ja sitte vois alkaa tekeen huomisen läksyjä :)
Ps. wow jo 54 lukijaa, ootte parhaita! ♥

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8