ice ice baby


Glee - Ice Ice Baby
IMG_0074
IMG_0075
IMG_0077
IMG_0078
Cheerpaita jonka ostin tänää :)
IMG_0081
IMG_0087
+ iphonen suojakuoret jotka sain vero modasta ilmaseks :) noi on kivat mutta en uskalla käyttää muuta ko sitä silikonisuojaa
Tää viikonloppu onki tähän asti menny lähinnä tuolla leirillä :) Meillä on nyt siis tällane kunnon treeniviikonloppu pe-ma. Tänään me treenattiin aika paljon stuntteja ja tulevaa kisaohjelmaa, joka on kiva :) Oon aika väsyny ja poikki, ja ranteet on kipeät että pitäis ne rannetuetki varmaan ostaa.
Eilen oli messu kirkossa joka oli tosi tylsä, mut ei onneks kovin pitkä. Sen jälkeen matkalla treeneihin kävin kattoon että jos saisin ostettua vero modasta ne housut mitkä halusin, mutta se oli menny jo kiinni. Kävin sitte tänää 5h treenien jälkeen vilman kanssa hakemassa ne, mutta nyt kotona totesin etten tykkää niistä joten palautan ne huomenna, enkä jaksanu nyt ottaa niistä kuvaakaan. Etin sitte jotain kivempaa tilalle huomenna ku meen käymään kaupoilla :) Oon tässä aatellu, että en oo piiitkään aikaan käyny kirpparilla ja että pitäs käyä ku sieltä kuitenki voi löytää jotain tosi kivaa ja vielä tosi halvalla, nii ei menis nii paljon rahaa ku nytte.
Huomenna vielä 4h treeniä ja maanantaina 2h, aika liikunnallinen loppuviikonloppu tulossa, ja sit ajattelin mennä huomenna vielä rinteeseen jos jaksan.

4 kommenttia:

 1. mistä toi sun vihree soitin on? Onko siinä hyvät bassot :)

  VastaaPoista
 2. ai radio :D se on clas ohlsonista ja se on ihan paska :D radio ei kuulu jos ei piä kättä siinä vieressä kokoajan (?)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat kuoret!!! :)
  http://josecret.blogspot.com/

  VastaaPoista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8