happy valentine's day!

IMG_0036[1]
Täällä yks nuhanen viettää ystävänpäivää yksin :( On niin väsyny olo että ei jaksa lähteä mihinkään + kokeita tällä viikolla, joihin pitäis lukea. Koulussa ystävänpäivää ei vietetty muuten ku kaikille vaan jaettiin nuo halilaput. Ja meki saatiin ne laput vasta kahentoista aikaan, joten en päässy halaamaan läheskään kaikkia. Muutenki oli vähä kurja fiilis tän flunssan takia :(
Me käytiin eilen vilman kanssa kaupungilla ennen harkkoja, ja se oli kyllä aikamoinen reissu ku jouduttiin aneleen bussikuskilta että päästäis ilmaseks :D Tein mä jotain löytöjäkin, varasin onlysta kivat korkeavyötäröiset jotka meen hakeen varmaan huomenna. Tässä on nää mun viime päivien ostokset, paitsi ne uudet kengät unohin taas kuvata, niin esittelen ne sitte seuraavassa postauksessa.
IMG_0029[1]
tossa on siis ne korkeavyötäröiset Onlysta, mitkä aijon ostaa
IMG_0039[1]
tää kauan himoittu valkonen perustoppi ginasta, mutta ärsyttää ku tuo toppi on niin pitkä ja liian iso! Ajattelinki kutistaa sen tahallaan pesukoneessa että siitä tulis parempi :)
IMG_0033[1]
IMG_0034[1]
perus korvispaketti, tarttin tollasia, ku halusin tohon toiseen reikään timantteja ja sellasta.
En tiiä meenkö huomenna kouluun, ku haluan tän parantua tästä flunssasta mahollisimman nopeesti koska viikonloppuna ei oo sitte kiva olla kipeenä leirillä.

2 kommenttia:

  1. Muaki ärsyttää nois Ginan topeis ku ne on niin pitkiä :O

    http://ruusukerotta.blogspot.com

    VastaaPoista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8