svenska veckan

IMG_7570
IMG_7582
Jos ihmettelette otsikkoa niin en keksiny parempaakaan ja meidän koulussa on tällä hetkellä ruotsalaisia, siksi tuo. Ne tuli maanantai-iltana ja majottu pitkän ruotsin opiskelijoiden luo. Darijan luo tuli Andrew, joka sitte tiistaina kulki meiän kanssa koko päivän koulussa. Aluksi olin ihan jäässä ja en meinannu saada mitään sanottua mutta sitte pikkuhiljaa päivän mittaan alko enkku luistamaan. Mä en siis todellakaan halua ees yrittää puhua ruottia.
Myös muita ruotsalaisia oli meiän luokassa. Eilen oli kivaa, kun koulun jälkeen mentiin käymään sen andrewin kanssa joulupukin luona pajakylässä. Me kierreltiin siellä ja meillä oli hauskaa, varsinki ku kerroin sille suomalaisten vitsejä ruotsalaisista :D Se vaikutti muutenki tosi kivalta tyypiltä ja eilen se yritti opettaa mua soittamaan pianoa. Tänään me käytiin kävelemässä ja se opetti mua ja darijaa puhumaan ruottia. Sen mielestä suomen kieli on tosi nopeaa ja sellasta mutinaa niinku me puhuttais unissaan. Nyt tuntuu jo tosi luontevalta puhua enkkua sen
kanssa mutta on kuitenki ollu pari sellasta awkward-tilannetta ku oon unohtanu jonku sanan :D
Muuten ei oo tapahtunu mitään erikoista, oon lukenu koko viikon hissan ja terveystiedon kokeisiin, jotka on mukavasti peräkkäisinä päivinä... Nyt jatkan kuitenki Gleen kattomista, hyvää iltaa kaikille :)

2 kommenttia:

  1. meijän koulussa on käyny jo venäläisiä ja täälä on ihan hirveesti virolaisii vakituisesti, ruotsalaiset täst viel puuttuiski : D

    mut eipä se ois nii kovin ihmeellist ku tää mun kotipaikkakunta on kuitenki nii ruotsinkielinen. mut oishan toi kyllä jännä kokemus ! (:

    VastaaPoista
  2. oho :D ompa teijän koulussa ollu paljon ulkomaalaisia. mustaki toi on tosi kivaa vaihtelua ja silleen :)

    VastaaPoista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8