lovely shoes and more

Tultiin kaupungilta jo monta tuntia sitten, mutta en päässy koneelle aikasemmin koska äiti omi koneen...
Ostin siis ne kengät joista edellisessä postauksessa puhuin. Ja ne on ihanat! Just sopiva korko mulle, mä kun en osaa kävellä 5cm korkeemilla koroilla horjumatta koko ajan :D
En oikeen saanu kengistä parempaa kuvaa, enkä kyllä oikein jaksanu kuvaillakkaan, mut kyllä tääki kuva kai kelpaa...
Mulla on kuvien lisäämisen kanssa edelleenkin vakavia ongelmia mutta eiköhän ne tästä joskus selviä :D Aina kuvat latautuu joko aivan liian isoina tai pieninä ja sitte pitää ruveta säätämään tinypicin kanssa ja siitähän ei seuraa mitään hyvää.


Mutta sitte muihin ostoksiin:
ostin R-Collectionista aivan ihanan puna-valkoisen pallopaidan! Alunperin olin kyllä ostamassa tota samaa paitaa mustavalkosena, mutta siitä ei sitten löytynyt sopivaa kokoo niin otin tän. Tää on ollu mulla nyt melkeen koko illan päällä, tätä on kiva pitää kesällä päällä, koska tää on näin kevyt.
Kuva ei tee paidalle oikeutta, valaistus oli huono ja kuvaaja laiska :D

Muuta en tainnukkaan ostaa paitsi jonkun kasvoveden jota en ehkä kuitenkaan taida esitellä täällä :D Prismassa nälkä yllätti joten kävin hakemassa Hesestä juustoaterian. Ja heti ku tultiin kotiin niin rupesin tekemään omenapiirakkaa. Siitä tuli kai ihan hyvää, vaikka säädinkin siinä vähän kun ohjeet oli hukassa :D

Huomenna on suuri siivouspäivä, oon luvannu siivota koko keittiön, uunia ja jääkaappia myöten. Ja kaikki tää vaan siks koska haluun trampoliinin. Olen lapsi.

Muistin just että lupasin esitellä mun päättäriasun joten teen se nyt. Asuun kuuluu siis mekko, ne uudet kengät ja joitakin koruja jotka sopii asuun. Ja tietty nahkatakki ulkona.
Oli pakko rajata naama pois kuvasta. Mun pitäs keksiä joku parempi kuvienottopaikka, tossa noi julisteet häiritsee + kuvakulma ei oo kovin imarteleva kuvattavan kannalta. Mun huone on muutenki niin pieni että ei tila riitä. Pitäs varmaa ottaa päivänasukuvat vaan ulkona.


Nyt lähen saunaan, huomenna siivoamaan, jee.


ps. Google Chrome kaatu tätä postausta tehdessä peräti 6 kertaa! Ja postauksen tekoon kului siksi yli tunti. Ei mennyt hermot, ei.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8